UN BLOC PER APRENDRE I INTERACTUAR EL COL•LECTIU DIABÈTIC.



domingo, 24 de marzo de 2013

conferències

Conferències, cursos...?
Desde el diagnòstic de ladiabetis, la persona que ho pateix a d’aprendre uns coneixements, uneshabilitats i actituds per el seu bon control.  Durant el dia a dia un mateixva aprenent del seu propi cos ( diferents reaccions, l'absorció dels aliments,quant estem nerviosos, malalts, contents...), però és molt important poguer repassartots aquells conceptes que varem aprendre en el seu moment, inclús laimportància de les noves investigacions, noves maneres d'actuar enfront a ladiabetis...sempre amb la finalitat de portar un millor control de la diabetis.
Una forma de repassarconceptes importants, nous i d'ajuda per nosaltres són; fent cursos, assistinta les conferències, inclús buscant diferent informació científica, on gracies amoltes associacions ens faciliten aquesta informació i ens ofereixen cursos,conferències... adressat a persones diabètiques, sempre amb la finalitat de quela persona porti la pròpia diabètis de la millor manera possible.
L'associació de diabètics de Catalunya( ADC) Barcelona ofereixen diferents  conferències en l'àmbit de ladiabètis de diferents aspectes importants (exercici, alimentació,complicacions, innovacions...) durant els diferents mesos de l'any realitzadesper diferents professionals de la salut.
Aquí us adjunto les activitatsd'aquest mes i durant cada semestre podeu visualitzar les conferències que es realitzaran a la pagina: www.adc.cat/
Les activitats que esrealitzaran aquest trimestre les podeu visualitzara:http://www.adc.cat/ct-age-lli.php?data=totesDates

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Merci pel vostre interès i col.laboració.