UN BLOC PER APRENDRE I INTERACTUAR EL COL•LECTIU DIABÈTIC.



jueves, 24 de enero de 2013

Presentació del bloc



Em dic Carles, soc estudiant d'infermeria i diabètic desde fa 9 anys.
He elaborat aquest bloc amb l'objectiu principal d'ajudar a qualsevol jove diabètic o persones interessades amb aquesta patologia i poder compartir experiències, coneixements i afinitats individuals que permeti adoptar una actitud positiva i afrontar d’una manera diferent la malaltia.
Es basa en una plataforma on és podrà accedir i consultar informació científica sobre la diabètis, notícies d’actualitat (nous tractaments, noves investigacions, diferents tècniques per a la millora de la malaltia...), proposar diverses activitats entre el col•lectiu, enfocat al control de la malaltia i poder  solucionar o donar un altre punt de vista amb totes aquelles preocupacions o interessos, amb la finalitat d’ajudar-nos en temes importants que ens puguin afectar a la nostra patologia i proposar activitats com caminades, conferències...per poder dur a terme un millor control de la patologia, perquè aquest camí que ens toca, molts cops és difícil de portar.


6 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  3. Hores de treball, preocupacions, contactes amb professionals, moltes hores de dedicació....i aquí està el millor resultat!
    La veritat és q t'ha quedat un projecte guapíssim, molt ben estructurat científicament i visualment.
    Una gran eina d'ajuda per a professionals i per tots els joves com tu amb diabetis que es poden trobar amb el mateix, que podeu compartir i ajudar-vos junts, tal i com dius al títol del blog.... Diabètics tots units. Pq la unió fa la força i això fa q tot es pugui portar millor i d'una manera mes fàcil.
    MOLTÍSSIMES FELICITATS CARLES.

    ResponderEliminar
  4. Primer de tot començar FELICITANTE per
    aquest magnífic espai i blog creat amb gran iniciativa, interès i ganes i resultat d'un gran esforç que sens dubte servirà de gran ajuda tant per qui ho pateix activament, passivament o simplement per resoltre, compartir experiències, dubtes i moltes mes
    Coses!! Una gran iniciativa i avanç que servirà de molta ajuda sens dubte! Felicitar-te altre cop i desitjar-te molta sort!! Des d'aquí animo a tothom a participar-hi perque entre tots farem aquesta unió i força!! Gràcies Carles per donar-nos aquesta oportunitat que fins ara no teniam disponible o desconeixiam ! ENHORABONA

    ResponderEliminar
  5. Felicitaaats Carles pel blog! La veritat es que la gent desconeixem bastant tot el que engloba la diabetes i la importancia que te...molts pensem que es tan sols una punxada, mirr el sucre i aplicarnos la insulina corresponent pero hi ha mes fons dins de la diabetes!!! ENHORABONA!!!!!

    ResponderEliminar
  6. Felicitats Carles,per aquesta iniciativa i compartir els teus coneixements i la teva experiència amb els altres i així poder-los ajudar.
    Em va encantar la xerrada,molt bé!,ets dinàmic i molt proper,ja t'hi pots dedicar.
    Una abraçada.

    ResponderEliminar

Merci pel vostre interès i col.laboració.